ענף התיירות
קו המוצרים של מחוללי MSDefender כולל פתרונות עבור מסעדות, ברים, מועדונים, מכוני ספא, מלונות, חדרי אירוח, אולמות וחדרי כנסים ואירועים, אניות נוסעים ומטוסים.
תעשיית האירוח מתמודדת עם אתגרים ייחודיים המחייבים התייחסות מדוייקת כדי שניתן יהיה להגיע לאיכות אוויר ראויה. אתגרים אלו כוללים בין השאר:
צפיפות גבוהה של אנשים, תנאים שאינם תלויים בעיצוב המקום, לחות אוויר מוגברת, פעילויות המייצרות זיהומים ומספר גבוה של יחידות המייצרות חום, שאיבת אוויר ומיזוג.
איכות אוויר גבוהה בחללים סגורים חיונית ביותר לקיום ותחזוקה שוטפת בענף האירוח (מלונות, בתי הארחה, מסעדות, ברים ועוד) כיוון שכמות הזמן בה נמצאים האנשים במקומות אלו גבוהה במיוחד.
אחוז ההשפעה של מחולל MSDefender למטר מרובע, במקומות אלו, גבוהה ביותר ומתאימה שטחים הנמצאים בתפוסה של כ 60% בממוצע לאורך כל השנה והמחייבים תחזוקה שוטפת וקבועה.
מסייע לגידול במכירות, שביעות רצון הלקוחות ושיפור יעילות הצוות
- מחקרים הראו כי ע"י שיפור איכות האוויר במתחמי אירוח החזר ההשקעה הינו עד שנה.
- מחוללי MSDefender מיישמים טכנולוגייה "ירוקה" כדי לספק פתרון קבוע במלחמה נגד איכות אוויר ירידה הנגרמת מבקטריות, וירוסים, טחב, חומרים אורגניים נדיפים (VOCs) וריחות פוגעניים.
- מחוללי MSDefender מסירים בצורה יעילה ביותר את מגוון הגזים והאורגניזמים הפוגעניים כולל אדים הנפלטים מכימיקלים שונים ומערכות מיזוג פגומות.
- פתרונות MSDefender לא משתמשים בשום סוג של כימיקלים ולא משאירים שום משקע, יתרון משמעותי עבור אנשים הרגישים לכימיקלים או בעלי בריאות לקויה הנדבקים בקלות.
- פתרון MSDefender יעיל מאוד מבחינת חסכון באנרגיה – צריכת החשמל שלו נמוכה מ 2 אמפר.
- תהליך ייצור ה"הידרוקסילים" מוריד באופן משמעותי את הלחות בחלל וע"י כך יוצר אוויר נקי ורענן ומוריד את עלות ניצול האנרגיה בשילוב עם מערכות המיזוג.
שמירה על איכות אוויר גבוהה בענף האירוח מהווה אתגר משמעותי
בהשוואה למשרדים ומבנים מושכרים, אתגרי תעשיית האירוח ייחודיים ומצריכים פתרונות יעודיים כדי להשיג איכות אוויר גבוהה, בינהם:
- צפיפות גבוהה של אנשים: ברוב מתחמי האירוח כמות האנשים ליחידת שטח גבוהה יחסית. עקב כך יש להתמודד עם בעיות כמו ריחות, הידבקות במחלות כגון צינון, שפעת ועוד.
- תנאים שאינם תלויים בעיצוב: מערכות האיוורור מתוכננות לכמות קהל מסויימת בזמן נתון. בפועל שיעורי התפוסה גבוהים ותכופים יותר. התוצאה- דילול לקוי והסרה חלקית בלבד של מזהמים בחלל. עובדה זו תקפה במיוחד עבור בארים, חדרי ישיבות, בתי קזינו, וחדרי אורחים במלון.
- חשיפה מוגברת לנשאים: תחלופת האנשים והאורחים העובדים שענף האירוח בא במגע איתם כל יום גבוהה מאוד. הימצאות בסביבת כמות כל כך גדולה של אנשים מעלה באופן משמעותי את החשיפה והאפשרות להידבקות בוירוסי צינון, שפעת ועוד.
- לחות גבוהה באופן חריג: כמות האנשים הגבוהה והצורך לשמירה על רמת "אטמוספירה" מתאימה, מצריכה שימוש ביחידות חימום, קירור ואיוורור רבות. השימוש בכמות יחידות בסדר גודל כזה מובילה לעלייה משמעותית בלחות וירידה באיכות האוויר בחללים.
- פליטת זיהומים: בישול, עישון, חללים פתוחים לאוויר החיצוני המאפשרים כניסת עשן, חרקים ומזהמים נוספים, כל אלה מעלים את רמת זיהום האוויר בחללים ומקשים על מערכות המיזוג לספק אוויר נקי ונוח לנשימה.
- מספר גבוה של יחידות מיזוג אוויר: ככל שעולה השימוש בכמות יחידות מיזוג האוויר הקטנות, כך יורדת איכות האוויר והיכולת לאזן את לחצי האוויר בחללים הסגורים.